Pages

Profil

Moja fotka
Som priselec, jednen z mnozstva imigrantov v Kanade.Od neskoreho januara 2005 tu hladam samu seba a svoj novy domov.Tento blog je mojou butlavou vrbou a zaroven i mostom, co mna a moje pocity stale spaja s blizkymi tam za morom na Slovensku...

nedeľa 23. decembra 2012

Zelame sebe a vsetkym...


..nech sme si stale tak blizki s tymi, ktori su nanestastie od nas tak daleko a nech sa nevzdalujeme tym, co pri nas stoja vzdy najblizsie. Nech si s tymto rokom podame ruku v mieri, s odpustenim, ved lucit sa nema v hneve. Nech sa radsej schadzame ako rozchadzame, nech sa castejsie zvitavame ako lucime, oslavujeme ako truchlime, udobrujeme radsej nez jatrime rany. Nech viac nachadzame ako stracame, viac pospominame ako pozabudame, vytvorime viac ako znicime, postavime viac mostov pred sebou nez ich spalime za sebou. Nech si vzdy vazime co mame, radsej nez by sme bazili za tym, co mame len vysnivane. 
Myslime na Vas vsetkych, co bohuzial s nami pri nasom vianocnom stole nebudete, ci uz pre vzdialenost pozemsku ci nebesku, ale v myslienkach a srdci bude s nami kazdy z Vas, kto sa ho kedy dotkol a zostal v nom.
Krasne a pokojne sviatky !!!!
L+A+E+T
Chibo + Jasper + Pooh + Minou + Yashka



1 komentár: