Pages

Profil

Moja fotka
Som priselec, jednen z mnozstva imigrantov v Kanade.Od neskoreho januara 2005 tu hladam samu seba a svoj novy domov.Tento blog je mojou butlavou vrbou a zaroven i mostom, co mna a moje pocity stale spaja s blizkymi tam za morom na Slovensku...

utorok 14. júna 2011

Sara....

Chatham-Kent Mourns Firefighter Robert (Bob) Van Goethem

Written by Submission on Aug 19th, 2010

Chatham-Kent firefighters are mourning the death of firefighter Robert (Bob) VanGoethem.
Bob fought a brave and determined fight and has succumbed to the disease of brain cancer this afternoon at the age of 31.
Bob was born on September 15, 1978. He was a valued and trusted member of the fire service. He was a person who exhibited a genuine willingness to serve others. All who worked with him, and walked with him through this journey recognize and mourn this loss. Our deepest and heartfelt condolences go out to his wife Sarah, his three children Kirsten, Kael, and Scarlett as they deal with this sad loss.
“Chatham-Kent firefighters have been deeply affected by Bob’s death,” said Fire Chief Bob Crawford. “Bob was a true professional. His greatest wish was to be a firefighter and he served with great passion. We all want to express our profound sorrow to his wife and three children. This is a dreadful blow to the family, to the fire service and to the community.”
Information regarding the funeral arrangements will follow when made available.

FIRE SERVICE RECORD

Volunteer with Orford from January 01, 2003 until September 10, 2006
Hired as Full Time Probationary Firefighter - September 11, 2006
Third Class Firefighter – September 11, 2007
Second Class Firefighter - September 11, 2008
First Class Firefighter – September 11, 2009
Bob also served as part of the Chatham-Kent Firefighter’s Honour Guard

Chathamski hasici oplakavaju smrt hasica Roberta (Boba) VanGoethema.
Bob dobojoval svoj odvazny a rozhodujuci boj a podlahol nadoru na mozgu dnes poobede vo veku 31 rokov.
Bob sa narodil 15. septembra 1978. Bol cennym a spolahlivym clenom Hasicskej jednotky. Bol clovekom, ktory sa vyznacoval jedinecnou ochotou a snahou pomoct inym. Vsetci, ktori s nim pracovali, a presli s nim jeho zivotnu cestu, si hlboko uvedomuju a oplakavaju tuto stratu. Nasa najhlbsia a najuprimnejsia sustrast patri jeho manzelke Sarah, jeho trom detom Kirsten, Kael, a Scarlett, ktori sa vyrovnavaju s touto smutnou stratou.
“Hasici z Chatham-Kent su hlboko postihnuti Bobovou smrtou”, povedal Kapitan Hasicov Bob Crawford. “Bob bol skutocny profesional. Jeho najvacsim prianim bolo stat sa hasicom a sluzil s obrovskym zanietenim. Vsetci chceme vyjadrit nasu hlboku lutost jeho manzelke a trom detom. Je to strasny uder pre jeho rodinu, pre hasicov i celu komunitu.”
Informacie o poslednej rozlucke budu zverejnenet, hned ako budu zname.


Tak toto je Sara...lepsie povedane jej bolest....ale bolest robi ludi casto tym cim su, meni ich a dava im nove mety. Co viac  k tomu dodat? Vymenili sme si par mailov a napriek vsetkej mojej snahe zostat objektivna a nezainteresovana v jej zivotnom pribehu, mam pocit, ze uz sme sa stali jedna druhej velmi blizke. Citim, ze je to velmi vzacny clovek, silna zena, ktora zostala sama s tromi detmi. Ubolena, ale silna. Tuzi najst pre svoje deti vysnivany domcek, aby mohli byt spolu zasa trochu stastni.. Ja viem, nie je to mudre spriatelit sa s clovekom, ktory ma zaujem o nas dom a vsetko co by malo byt medzi nami povedane su hole fakty, technicke udaje a cena. Povedali sme si toho ale uz ovela viac, nasli vela spolocnych veci a pocitov a dufam, ze i ked nakoniec mozno neziskame kupca, ja ziskam priatela...A to je este viac, pretoze cena priatelstva je nevycislitelna, nepodlieha marketingovym turbulenciam, nezalezi na lokacii a casom len stupa!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára